Tervetuloa Espoon Joogayhdistys ry:n sivuille!

Jooga on ikivanha kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, joka sopii kaikille omasta terveydestään, hyvinvoinnistaan ja henkisestä kasvustaan kiinnostuneille. Erillaiset kehon harjoitukset sekä hengitys-, keskittymis- ja rentoutumisharjoitukset vaikuttavat kokonaisvaltaisesti edistäen harjoittajansa fyysistä ja henkistä terveyttä,

sekä auttavat löytämään levollisen suhtautumisen omaan arkielämään.

Tärkeä tiedotus

Koronan leviämistä estävät toimet ovat vaikuttaneet suotuisasti, joten olemme jo voineet aloittaa Steinerkoululla kokoontuvan joogaryhmän lähiopetuksen. Tiistaisin kokoontuva ryhmä opiskelee edelleen etänä, kunnes Tapiolan palvelutalon salin käyttö on taas mahdollista. Haukilahden palvelutalolla kokoontunut ryhmä on vielä tauolla, mutta tilanteen salliessa toiminta palvelutalolla voi jatkua.

Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeita ja toimimme näiden mukaan vastuullisesti.

Hyvää syksyä!

Päivitetty viimeksi 3.10.2021